duminică, 20 iunie 2010

Update nu foarte fericit

Va multumesc foarte mult pentru comentariile lasate la postul precedent.

Din pacate, o serioasa problema personala ma face ca in perioada urmatoare sa nu mai pot activa pe blog sau pe forumuri.

Voi incerca cat pot de mult sa mentin siteul deschis si sa ma ocup de comenzi, cat de bine voi putea. E foarte posibil ca toate comenzile sa aiba mici intarzieri, nu neaparat de expediere (desi nu e exclus) cat de comunicare.

Nu voi mai putea raspunde la mailurile in care se solicita ajutor, cel putin nu in timp scurt, va rog mult consultati forumul. Pe langa faptul ca sunt foarte multe poze detaliate, sunt o gramada de fete dragute, cu multa experienta in purtatul copiilor in toate felurile de esarfe, si sunt sigura ca va vor ajuta cu sfaturi.

In aceasta perioada (momentan nedeterminata) nu voi mai prelua comenzi speciale, singurele produse disponibile sunt cele in stoc; daca se epuizeaza voi incerca sa updatez siteul cat de repede, insa nu stiu cat va insemna acest repede.

Va multumesc mult pentru intelegere. Sper ca aceasta perioada sa nu fie mai lunga de o saptamana insa nu depinde absolut deloc de mine, poate la fel de bine sa dureze o luna sau doua.

Si va multumesc in avans pentru gandurile bune.

marți, 15 iunie 2010

Ajutati-ma cu amintiri din maternitate

Dragele mele,

Am nevoie de ajutorul vostru. In alt fel decat pana acum. Am primit invitatia de a scrie un guest post pe un blog tare drag mie (o sa va povestesc cand ajung acolo). Acest post se refera la campaniile Nestle (si nu numai) din maternitati. Am multe amintiri proprii si foarte multe povesti de la prietene dragi, de pe forumuri si din auzite. Insa as vrea sa aud si mai multe.

In ce maternitate ati nascut si cum se oferea laptele praf? De care si cu ce ustensile (lingurita, siringa, biberon). Nu ma refer in special la prematuri, e vorba de toti copiii nascuti in maternitatile cu pricina. Românesti. Daca mai stiti si ce lapte praf era, ar fi minunat.
(La Bucur, acum 4 ani, se purta lingurita si nan)

Ma mai intereseaza daca ati plecat din spital cu reteta de lapte praf si pe ce motiv. Si ce lapte praf. (eu da, cu nan, sa fie acolo, in caz de nevoie)

Daca ati primit fluturasi, pliante, carticele cu reclame la lapte praf. (eu da, mai multe, cu de toate)

Daca va amintit de halate cu broderie. Eu da, insa nu-mi amintesc ce companie de lapte praf era.


In caz ca va intrebati de unde si pana unde, toate cele de mai sus incalca Codul International de marketing privind substituentii de lapte matern. Si promit ca voi reveni cu mai multe detalii.


Va multumesc foarte mult pentru ajutor. Orice alta informatie despre care credeti ca ar fi utila, e binevenita.

joi, 10 iunie 2010

Primul venit, primul servit

*Sunt pe degeaba. Produsele, nu transportul. Deci ganditi-va cu ce, cum si cand, curierul ar fi perfect, la fel si live-ul, pentru posta o sa va injur. :P
*Instructiunile pdf pe mail
*Marimile aici.
*Nu promit ca trimit super rapid, posibil sapt viitoare.

Marimea 0
A - pouch cu blug negru si bumbac rosu. nu e cel mai subtire, mai degraba mediu spre mai sus. ar trebui sa aveti sub 50 kg si sa fiti minione - pleaca la IULI-MAIL

Marimea 1,5- adica undeva intre 1 si 2, mai spre 2.
B, C doua gri, unul din ele are o mica cusatura in plus, nu se vede, nu stie nimeni.
B- pleaca la JOE
C- pleaca la LIXA

D unul albastru cu gaurele: dublat pleaca la RALUCA2

Marimea 2
E - un Nord (e returnat pe motiv de masura nepotrivita) - pleaca la RALUCA
F - unul din blug negru cu fata 2 grena, tot grosut, perfect la toamna, deci calculati-l cu juma' de marime mai mare (daca aveti un 1-2 ar trebui sa fie perfect) - pleaca la ROBERTINA

Marimea 7 - alex are 1,95 si e destul de slab, lui ii vin bine. merg si la un pic de tot mai solizi, dar nu mult
sau la mamici XXXL
G, H - doua in carouri pe alb dublate
G pleaca la JOLY
H pleaca la RAZVAN

I - unul SIIF un singur strat pleaca la HERMINE


J - unul in carouri pe gri, grosut nedublat pleaca la CORINA G

duminică, 6 iunie 2010

Speciala de blog şi veşti bune

Da, am decis ca atunci când am chestii faine faine dar puţine să nu le mai pun pe site, să le pun numai pe blog.
Aşa că, va anunţ cu drag că, odată cu mutarea, am descoperit diverse chestii interesante.

De exemplu câteva slinguri SUD-VEST, ştiţi voi, ălea dungate pe mov, cele mai iubite. Si nu oricum, ci lungi. De doi metri, doi şi-un pic. Dacă doriţi, lăsati comanda pe site şi spuneţi-mi că ati aflat că am şi din ălea lungi :), şi pe ele le vreţi.

Mai am o mână de pouchuri rămase de ..he-he...de mult de tot. Sunt numai mici mici sau mari mari, deci pentru minione sau tătici bine facuţi :), însă sunt tare faine şi sunt pe degeaba. Când reuşesc să termin cu despachetatul le voi pune pe blog.

Am descoperit si uriaşa colecţie de mostre de genţi. O parte le-am făcut cadou, însă mai am câteva. Şi ele sunt tot la liber, dar tot aşa, trebuie să mă aşteptaţi să le pun pe blog.

Şi cea mai bună veste din ultimele luni, am reuşit în final (după mai mult de 2 luni) să termin cu actele pentru sediul nou şi pentru închiriere. Asta înseamnă, pentru mine, că pot în sfârşit să mă angajez :) fără să mă chinui lunar cu drumul prin 3 sectoare ale Bucureştiului şi, pentru restul lumii, că puteţi închiria toate felurile de produse disponibile pe site. Iar, am nevoie de timp să pun la punct contractele şi preţurile însă mi-am luat o piatră de pe inimă că am terminat cu drumurile pe la instituţiile statului.

Şi încă o veste. Bună, zic eu :). În vreo lună (sper...) va fi gata şi magazinul on-line de ţesături. Am strâns o colecţie tare faină şi mai sunt multe de venit, dacă aveţi şi voi vreo plăcere vinovată cu quiltul sau cu făcutul hăinuţelor sau a mai-ştiu-eu-ce nebunii, sigur o să vă placă. Da' sigur sigur :)
(Poate mă ajutati cu un nume pentru site, a rămas ultimul pe listă şi sigur aşa va rămâne până în ultimul moment)



Şi gata. De mâine suntem oficial în vacanţă, chiar dacă acasă. Netul se vizitează o dată la 2-3 zile, şi, dacă cumva se întâmplă mai des, siteul nu intra în această categorie. Incă o pauză binevenită.

vineri, 4 iunie 2010

Grupul de sprijin pentru alaptare - tura a 5a

Am uitat sa va zic. Mi se trage de la cutii.

Daca scot tamplarii din casa pana la 4, la 5 sunt acolo.


In parcul Izvor, pe 5 iunie, la ora 5
. dupa amiaza.

miercuri, 2 iunie 2010

Vaicareli

Terminat targ. Speram sa fie din ala de drag, a fost de criza.

De drag = lumea vine, probeaza, lesina de drag, cumpara => o saptamana de liniste dupa, ma mut linistita.
De criza = lumea vine, probeaza, lesina, se mai gandeste => doua saptamani demente dupa, cand se hotarasc toti. Nu ma mai mut linistita.


Sunt cu toate in doua luntrii, la 3 statii, 2 instalatori, 1 electrician si 2 tamplari distanta.

Laptopul, netul si cutiile sunt aici, slingurile si instructiunile acolo.
Eu si apa suntem aici, hainele acolo. Aici haine nu, acolo apa nu.
Patul e aici, lenjeriile de pat sunt acolo.
Mancare aici, acolo nici macar phd nu livreaza (3 statii :((( )
Curierul ala simpatic caruia ii lasam cutiile si fugeam la d si el imi baga awb-urile la posta e aici, cel nou care nu stie unde sa scrie rambursul e acolo :(


Am plecat a 3a oara la Ikea, am uitat lista.

Am ramas fara inele, fara 3 din modelele noi (al 4 lea e pe duca) si fara Nord.

Trebuie sa merg iar la posta sa expediez international si nu pot sa ma gandesc decat la pachetul venit inapoi din state (desfacut si resigilat) fara absolut nici un motiv (efectiv nu am avut putere sa ma trag de sireturi cu ei desi mi-au spus clar ca nu au nici cea mai vaga idee de ce a venit inapoi)


Intrebati-ma unde, in cele de mai sus, intra copilul :(((